Forsiden Betingelser Information Track and Trace Kontakt
 
 
   
 
   
Tilmeld dig vores nyhedsbrev ,
og få løbende nyheder og tilbud
direkte sendt til deres email
afmeld email
 
 
 
Betingelser

 

 

 

 •  

   

  Som onlineshop er vi forpligtet til altid at have vores Handelsbetingelser liggende fremme. Alle afsnit af vores Handelsbetingelserne kan ses nedenfor.

   

  DEL (A) – Generelle vilkår

  1. Anvendelse

  Disse Handelsbetingelser gælder kun for købsaftaler mellem forbrugere og Starracing.dk. Handelsbetingelserne gælder ikke for firmaer eller leveringsaftaler. Er du erhvervsdrivende, som vil foretage indkøb kan du kontakte os via nedenstående oplysninger.

  Betingelser eller afsnit i individuelle vilkår, der står i modstrid med disse Handelsbetingelser, er ugyldige. Dette gælder også, hvis der skulle være modstridende eller afvigende forhold i disse Handelsbetingelser.

  2. Om os

  2.1 Starracing Motorsport ApS er et firma, der er registreret her i Danmark. Firmaet har hjem addresse Mellemvej 17 6430 Nordborg. Her ligger vores Fysiske forretning, her kan du afhente dine vare personligt.

  2.2 Disse Handelsbetingelser gælder for alle køb og leveringer af varer bestilt af dig på Hjemmesiderne.

  2.3 I Handelsbetingelserne gælder følgende begreber:

   

  a) “Bekræftelse” betyder vores bekræftelse pr. e-mail af din bestilling;

  b) “Pligtforsømmelse” omhandler det, som står angivet i Handelsbetingelsernes afsnit 10.6(b);

  c) “Hverdag” betyder en dag, der hverken er en lørdag eller søndag, eller er en officiel dansk helligdag;

  d) “Ordrebekræftelse” betyder vores e-mail til dig, hvori vi bekræfter din bestilling (i overensstemmelse med afsnit 4.10 nedenfor );

  e) “Købsaftale” betyder din bestilling af en vare i overensstemmelse med Handelsbetingelserne, hvilket vi bekræfter i overensstemmelse med Handelsbetingelsernes afsnit 4.10 nedenfor;

  f) “Kunde” betyder den person, der afgiver en bestilling på Hjemmesiderne;

  g) “Forpligtelse” omhandler det, som står angivet i Handelsbetingelsers afsnit 10.6(b);

  h) “Ordre” betyder den bestilling afgivet af dig på Hjemmesiderne for at købe en vare hos os;

  i) “Du” ”dig” betyder kunden, der afgiver bestillinger;

  j) Henvisninger til ”afsnit” er afsnit i disse Handelsbetingelserne;

  k) Overskrifter er kun til at hjælpe i forbindelse med henvisninger og skal ikke påvirke fortolkningen eller opbygningen af Handelsbetingelserne;

  l) Ord, der formidles i ental, inkluderer også samme ord i flertal og omvendt. Ord, der formidler køn, inkluderer alle køn, og referencer til personer inkluderer et individ, en virksomhed, et aktieselskab, et firma eller et partnerskab;

  m) Referencer til ”inkluderer” eller ”inklusiv” eller lignende ord eller udtryk betyder uden afgrænsning.

  3. Oprettelse og Ordre

  3.1 Ved afgivelse af en Ordre på Hjemmesiderne bekræfter du: VIGTIGT LÆS VENLIGST AFSNIT 10.1B PUNKT 5!

  a) at du er mindst 18 år gammel, og

  b) at du er bosiddende i Danmark. 

  3.2 Du hæfter for, at alle oplysninger, du indtaster som en del af registreringsprocessen er korrekte og fuldstændige. Dine personlige oplysninger vil blive gemt og behandlet af Starracing.dk. Dine oplysninger vil ikke blive brugt til spam eller solgt til reklame brug.
  Du er også ansvarlig for at opbevare din personlige login-oplysninger sikkert og fortroligt. Du vil modtage en bekræftelses pr. e-mail, efter du har registreret dig online.

  3.3 Du er alene ansvarlig for de oplysninger, som du indtaster på Hjemmesiderne. Ingen af de givne oplysninger må krænke tredjemands rettigheder. Starracing er ikke forpligtet til at gemme eller udgive eventuelle indlæg, som du kommer med, som f.eks. kundeanmeldelser.

  3.4 Enhver manipulation af Hjemmesiderne med henblik på at svindle sig til penge eller at skabe en fordel eller ulempe for dig selv, Starracing eller starracings  partnere, vil resultere i sagsanlæg mod den ansvarlige bagmand og nægtelse af adgang til Hjemmesiderne for altid. produktsortiment og lagerbeholdninger er udelukkende beregnet til dit private brug.

  3.6 Starracing.dk er ikke forpligtet til at acceptere alle Ordrer, uanset om de er oprettede eller afgivede af registrerede Kunder. Starracing.dk er desuden ikke forpligtet til at føre et bestemt udvalg af produkter eller tilbyde nogen produkter permanent på Hjemmesiderne. Denne bestemmelse gælder dog ikke for Ordrer, der allerede er foretaget og accepteret af Starracing.dk ved en Købsaftale.

  4. Din adgang til Handelsbetingelserne samt informationer vedr. bestillinger

  4.1 Du kan til enhver tid læse Handelsbetingelserne på Hjemmesiderne. Du kan derudover gemme dette dokument ved at klikke på ’gem’ i din browser. 

  4.2 Ønsker du at gemme oplysningerne vedr. dine bestillinger, kan du udskrive eller gemme den bekræftelsesside, der vises, straks efter at din betaling er godkendt. Oplysningerne vedr. dine bestillinger samt link til disse Handelsbetingelser sendes også til den e-mail-adresse, som du har registreret dig med.

  4.3 Vi gemmer oplysningerne vedr. dine bestillinger. Du kan få adgang til disse oplysningerne, ved at sende en mail på Info@starracing.dk 

  5. Købsaftale

  5.1 Når du klikker ”Afsend bestilling” i det sidste trin af betalingsprocessen, er din bestilling af varerne i din varekurv bindende, som en Ordre. Umiddelbart efter modtager du en Ordrebekræftelse pr. e-mail. 

  5.2 Når vi har godkendt din bestilling, bliver der udformet en Købsaftale. Med Købsaftalen binder Starracing.dk sig til juridisk at levere varen til dig. Godkendelsen sker i det øjeblik, du modtager en Ordrebekræftelse pr. e-mail fra os. I Ordrebekræftelsen står der, at vi godkender din bestilling. Vores Ordrebekræftelse bliver anset som gyldig, når den er blevet sendt af sted fra os. Efter vi har godkendt din bestilling, kan vi til hver en tid sende dig en regning, uden at det forpligter dig til at betale tidligere end den angivne frist. Indtil det øjeblik, hvor vi har godkendt din bestilling, forbeholder vi os retten til at afvise din bestilling, ligesom du har ret til at annullere din bestilling. Hvis vi eller du har annulleret bestillingen, før vi har godkendt den, vil vi øjeblikkeligt refundere den betaling af varen, der kan være blevet foretaget af dig eller din kortudsteder i forbindelse med bestillingen.

  5.3 Hvis du vælger at betale via bankoverførsel, skal du være opmærksom på, at dine varer kun er reserveret og ikke betragtes som købt af dig, indtil vi modtager fuld betaling. Hvis vi ikke har modtaget fuld betaling efter 5 dage, vil vi sende dig en påmindelse. Hvis vi stadig ikke har modtaget fuld betaling efter 9 dage, vil Købsaftalen være at betragte som ugyldig, Købsaftalen annulleres og varerne vil ikke længere være reserveret til dig.

  6. Udformningen af Købsaftalen

  6.1 Når du afgiver en bestilling på Hjemmesiderne, godkender du bestillingen i overensstemmelse med disse Handelsbetingelser i henhold til datoen for foretagelsen af din bestilling. Du bærer ansvaret for at læse den seneste udgave af Handelsbetingelserne, hver gang du afgiver en bestilling.

  6.2 Når du har valgt en vare, som du ønsker at bestille, gælder den pris, der vises, inkl. moms og andre omkostninger. Prisen gælder uanset hvilke andre priser, du tidligere har set eller hørt, eller som tidligere er vist på Hjemmesiderne. Vi forsøger altid at sikre, at den viste pris er præcis, men kan ikke garantere for dette. Varens pris er den pris, der gælder i det øjeblik, du afgiver en Ordre. Med mindre andet er angivet på Hjemmesiderne, er alle omkostninger forbundet med køb i danske kroner ("kr.").

  6.3 Selvom vi altid bestræber os på at udtrykke os præcist og fejlfrit, kan der på Hjemmesiderne forekomme indhold med typografiske fejl og upræcise formuleringer samt manglende produktbeskrivelser, priser og tilgængelighed. Vi forbeholder os retten til at rette fejl, upræcisheder og mangler samt til at ændre eller opdatereindholdet, uden at gøre opmærksom på det på forhånd. Har du bestilt en vare, som har en prissætningsfejl, vil vi oplyse dig om det. Vi vil i så fald afvente din godkendelse, før vi gennemfører din ordre.

  6.5 Du skal betale varens samlede pris ved bestilling. Dette kan du gøre ved at indtaste dine betalingskortoplysninger fra din kortudsteder eller ved at betale via bank overførelse.

  Hvis vi ikke modtager din betaling rettidigt, pålægges ordren renter samt et rykkergebyr på DKK 100.00 jf. rentelovens bestemmelser og de nuværende retningslinjer i købeloven.

  6.6 Når du giver os dine kortoplysninger, skal du være fuldt ud berettiget til bruge betalingskortet eller konto. Betalingskortet eller kontoen skal have tilstrækkelig dækning til at kunne dække de fastlagte omkostninger til os. Vi accepterer kun betalinger fra danske bankkonti.

  6.7 Du hæfter for, at alle de oplysninger, som du giver os med det formål at købe varer hos os, er korrekte, at betalingskort, konto eller anden benyttet betalingsform er dine egne, og at der er tiltrækkelig dækning eller kredit til at dække omkostningerne forbundet med købet og leveringen af varerne. Vi forbeholder os retten til at godkende dine betalingsoplysninger, før vi leverer varer til dig.

  6.8 For alle tvister og juridiske uoverensstemmelser med virksomheder eller juridiske parter relateret til disse Handelsbetingelser eller efterfølgende individuelle aftaler, herunder checks, gælder dansk lov, dog undtaget CISG.

  6.9 Din Ordre gælder som et tilbud, enten indtil vi udsteder vores Ordrebekræftelse af bestillingen pr. e-mail, eller hvis vi før dette får besked fra dig om at annullere bestillingen.

  6.10 Vi er ikke forpligtet til at levere en vare til dig, før vi har godkendt din bestilling. Med mindre vi øjeblikkeligt bekræfter, at vi godkender din bestilling, tjener e-mails, breve, fax eller andre bekræftelser kun til informationsformål og udgør ikke selve Ordrebekræftelsen. Af Ordrebekræftelsen fremgår et ordrenummer og detaljer om dine bestilte vare. Vi kan afslå at godkende din bestilling uden eller af forskellige grunde, herunder hvis varen fra vores leverandørs side ikke er tilgængelig. I det tilfælde kan vi f.eks. tilbyde dig en alternativ vare. Vil du have denne vare i stedet, skal du indgive din bestilling igen.

  6.11 Hvis du opdager, at du har begået en fejl ved bestillingen, efter at du har afgivet din ordre på Hjemmesiderne, skal du kontakte os så hurtigt som muligt på Info@starracing.dk  i relation til køb foretaget på Starracing.dk 

  6.12 En Købsaftale kan kun omhandle de varer, hvis levering vi har godkendt i en Ordrebekræftelse. Vi er ikke forpligtet til at levere andre varer, der kan være en del af din bestilling, før vi har sendt dig en selvstændig Ordrebekræftelse på disse varer.

  6.13 Alle produkter forbliver vores ejendom, indtil vi har modtaget den fulde købesum fra dig.

  7. Forsendelse og leveringstid

  7.1 Vores fragt og logistikpartner er Post Danmark, men dette kan ændres efter Starracing.dk eget valg.

  7.2 Vores mål er at levere forsendelserne til den leveringsadresse, som du har angivet i bestillingen.

  7.3 Vores mål er at levere inden for det tidsrum, vi angav, da du afgav din Ordre (opdateret i Ordrebekræftelsen), men vi kan ikke love en præcis leveringsdato, hverken når du afgiver en Ordre eller på Ordrebekræftelsen. Vi stiler altid efter at levere inden for 2-5 hverdage fra den dag, vi godkender din Ordre og indgår Købsaftalen, men vi kan ikke garantere nogle faste leveringsdatoer.

  7.4 Hvis Starracing ikke er i stand til at levere Ordren inden for 30 dage fra afgivelsen af bestillingen, har du ret til at ophæve Købsaftalen, som er en aftale om fjernsalg.

  7.5 Vi vil stile efter at informere dig om, hvis vi ikke er i stand til at imødekomme den leveringsdato, som vi har angivet på bestillingstidspunktet. I det omfang, det er tilladt ved lov, står vi ikke til ansvar for tab, erstatninger, omkostninger, skader eller udgifter i forbindelse med for sen levering.

  7.6 Ved levering af varen kan du være forpligtet til at underskrive ved modtagelsen. Du accepterer at inspicere varen for mulige tydelige fejl, defekter eller skader, før du underskriver for leveringen. Du skal beholde kvitteringen for den leverede vare, hvis der skulle vise sig at være problemer.

  7.7 Bemærk, at der er en risiko for, at vi ikke er i stand til at levere til alle geografiske steder i Danmark. Hvis dette er tilfældet, kontakter vi dig via de kontaktoplysninger, som du har givet os, da du afgav din Ordre. Vi vil herefter enten annullere Ordren eller levere den til en alternativ leveringsadresse, som du bestemmer. Bemærk, at vi kun leverer steder indenfor Danmarks grænser.

  7.8 Vi leverer altid i vores standardpakning. 

  7.9 Efter levering overgår ansvaret for varen til dig. Fra det tidspunkt, hvor ansvaret overgår til dig, er Starracing.dk ikke længere ansvarlig for tab af værdi eller destruktion af varen.

  7.10 Det er dit ansvar at være forsigtig, når du åbner varens pakning, så varen ikke beskadiges. Vær særligt opmærksom på ikke at bruge skarpe genstande, når du åbner pakningerne.

  7.11 Hvis du ikke er i stand til at modtage pakken, kan vi eller fragtselskabet, uanset hvem, efterlade en seddel med instruktioner om enten genlevering af pakken eller selvafhentning hos Post Danmark på et af deres udleveringssteder, bemandet eller ubemandet.

  7.12 Hvis levering eller afhentning forsinkes pga. din ubegrundede afvisning af pakken, eller hvis du ikke (inden for to uger efter vores første forsøg på at levere varen til dig) godkender leveringen eller afhenter varen hos Post Danmark eller en anden fragtmand, kan vi (uden at dette vil skade Starracing´s retstilling) gøre et eller begge af følgende:

  a) opkræve betaling for opbevaring af pakken eller andre omkostninger, der skulle opstå for os i den forbindelse; eller

  b) annullere Købsaftalen. I dette tilfælde vil vi refundere det allerede betalte beløb til enten dig eller din kortudsteder. Når vi refunderer beløbet vil det være fratrukket vores administrationsgebyrer (inklusiv for leveringsforsøg, tilbagelevering af varen samt mulige opbevaringsgebyrer.

  7.13 Det er dit ansvar at sikre, at varerne er tilstrækkeligt egnede til dine behov, og at varerne imødekommer dine personlige krav. Vi garanterer ikke for, at varerne vil imødekomme dine personlige krav.

  8. Indkøbsrisici; ikke muligt at levere; forlængelse af Leveringstider; overdragelse af ansvar

  8.1 Vi accepterer ikke nogen indkøbsrisici, heller ikke ved Købsaftaler vedrørende varer, der ikke er leveret endnu. Vi er kun forpligtet til at levere varer fra vores egne lagre, og varer, som kan leveres af vores leverandører.

  8.2 Vi forbeholder os ret til at annullere Købsaftalen, hvis vi uforskyldt oplever leveringsforsinkelser fra vores leverandører og/eller ikke har tilstrækkeligt af de bestilte varer på lager. Hvis du allerede har betalt for varerne, vil betalingen blive refunderet, hvis varen ikke kan leveres.

  8.3 Starracing.dk kan ikke holdes ansvarlig for leveringsforsinkelser forårsaget af force majeure, herunder, men ikke begrænset til strejke, lockout, statslig indgriben, energi eller mangel på brændstof, trafikale flaskehalse, skader på vores forretning ved ild, vand eller teknisk fejl og enhver anden hindring, der kan opstå gennem en fejl, der ikke er vores egen. Vi vil oplyse dig om når en sådan situation opstår og igen, når den afsluttes. Varer hændelsen længere end fire uger fra den oprindelige leveringstid, har Starracing ret til at annullere Købsaftalen og du kan i den forbindelse ikke rejse erstatningskrav mod Starracing.dk.

  8.4 Ved levering af enhver bestilt vare, er ansvaret for produktets forringelse og slitage overført til dig efter modtagelse. Dette er ikke påvirket af forsendelsesmetoden. I alle tilfælde vil dette ansvar blive overført fra fragtpartneren, eller en anden person, der er ansvarlig for leveringen til forbrugeren eller en anden tildelt modtager.

  9. Gældende lov

  9.1 Alle køb og andre transaktioner foretaget hos Starracing.dk på Hjemmesiderne skal ske i henhold til dansk ret og reglerne om forbrugerbeskyttelse. Hverken den internationale købelov (CISG) eller andre fælleseuropæiske lovgivninger skal finde anvendelse. Ved forbrugeraftaler gælder lovens betingelser uanset, hvor forbrugeren er bosat. Rette værneting skal til enhver tid være Starracings hjemting eller forbrugerens værneting.

  9.2 Skulle der være fortaget køb af erhvervsdrivende i henhold til disse Handelsbetingelser, gælder Starracings forretningssæde som værneting for juridiske tvister, herunder også Starracings sædvanlige handelsbetingelser, detailkontrakter, samt bestemmelser vedrørende betaling og regning. Starracing.dk kan dog vælge at anlægge sager ved Kundens værneting, hvis ønsket.

  9.2 For alle tvister og juridiske uoverensstemmelser med virksomheder eller juridiske parter i henhold til disse Handelsbetingelser eller efterfølgende individuelle aftaler, er dansk lov gældende.

  10. Returnering

  Nedenfor er en oversigt over vores fortrydelsesretspolitik, herunder hvordan det foregår og returprocessen.

  Hvis du ønsker at returnere en vare, skal du mærke varen med RETURVARE.

  10.1.a Fortrydelsesret:

  Speciel hjem bestilte vare kan ikke retuneres. Vare som er dato mærkeret, med udløbs datoer og FIA godkendelser tages ikke retur. Vare under denne katagori er Køredragter, hjelme, sæder, seler, Benzin tanke. Special vare som ikke er standart lager ført og hjemtaget fra andet land. Kunden vil blive beregnet fragt og udgifter i forbindelse med retur vare. 

 •  

  I EU har du har du ret til at fortryde et køb og dermed annullere købsaftalen uanset årsag inden for 14 dage. Du har her efter 14 dage til at sende varen retur.
  Vær opmærksom på at returnere varerne rettidigt og at du er eneansvarlig for at bevare tilstanden af alle produkter, du har bestilt, når de er i din besiddelse, og alle produkter skal således returneres til os i deres oprindelige stand.

   • Forbrugeren har 14 dage til at meddele at de fortryder købet og herefter 14 dage til at sende den retur.
   • Forbrugeren kan fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt.
   • En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.
   • Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur.

 •  

  10.1.b Reklamation:

  Når du handler på Starracing.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan sende den defekte vare retur og få pengene tilbage, eller modtage et afslag i prisen, som kan benyttes ved en reparation. Vores afgørelse giver vi ud fra en vurdering af dine informationer. 

  Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden uhensigtsmæssig adfærd. 

  Hvor hurtigt skal jeg reklamere? 

  Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

  Gratis retur 

  Som ved alle andre returneringer på Starracing.dk, er der selvfølgelig heller ikke ekstra fragtomkostninger ved reklamationer.

  Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

  Er en vare beskadiget eller defekt, kan du lave en reklamation.

  For at vi kan vurdere din reklamation, skal vi bede om følgende:

  1. Send os en kort beskrivelse af, hvordan skaden eller defekten er opstået.

  2. For at dokumentere defekten skal du sammen med beskrivelsen sende 4-5 billeder. Defekten skal fremgå tydeligt på minimum ét af billederne. Derudover skal du sikre, at dine fotografier viser hele produktet, én gang foran og bagpå.

  3. Send venligst dine billeder i en e-mail til Info@starracing.dk. Vær opmærksom på, at størrelsen på din e-mail inklusiv billeder ikke kan overskride 10 MB. Du må også gerne sende dine billeder i flere e-mails.

  4. Efter vi har modtaget dine billeder, behandler vi hurtigst muligt din reklamation. Inden for få dage vil du modtage en tilbagemelding fra os om din sag.

 • 5. OBS!!!! MEGET VIGTIGT. SPECIAL HJEMBESTILTE VARE TIL MOTORSPORT TAGES IKKE RETUR. HERUNDER ALT HVAD DER ANVENDES TIL MOTORSPORT. Køreudstyr, hjelme, køredragter, sæder, tanke, undervogne, racerbure. 
  DER YDES INGEN GARANTIE PÅ DELE DER ANVENDES TIL MOTORSPORT! Vigtigt at du gør dig det klart inden du bestiller dine vare. MOTORSPORT PRODUKTER ER IKKE LAGER FØRTE VARE.
  BETRAGTES SOM SPECIEL HJEMTAGET OG BESTILTE VARE TIL HVER ENKELT KUNDE. ALLE VARE DER ER DATO MÆRKERET MED UDLØBSDATOER ELLER FIA GODKENDELSER. TAGES IKKE RETUR.
 •  

  Ved Speciel hjemtaget produkter, her under produkter som anvendes til motorsport. Ydes ingen reklamation og ej heller retur ret. Såfremt du som kunde returnere specielt hjemtaget vare. Fratrækkes alle omkostninger som Starracing motorsport ApS har haft i forbindelse med hjemtagelse og bestilling. Typisk. minimum 20%. 

  Retur adresse. Husk Mærk "RETURVARE"

 • Starracing Motorsport ApS
  Mellemvej 17
  6430 Nordborg

 • Cvr.: 28098308

 • Telf.: 71 600 660

 • Email.: info@starracing.dk  

 •  

  web.: www.starracing.dk  


   

 
 
Du har i Varekurven for:
Dkk 0,00
Gå til indkøbskurven - tryk her
Du kan betale med følgende kort
 
Har du spørgsmål til ordre eller produkter så kontakt os alle hverdage fra 9 - 16 på

Telefon : +45 - 71 600 660
Support Forum - Tryk Her
BESØG OS PÅ FACEBOOK