Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA

Handelsbetingelser


 
   

Generelle oplysninger

 


Virksomhedens juridiske navn Starracing ApS
CVR-nr.37320331
Adresse: Flyvepladsen 10 6330 Padborg
Mailadresse: Info@starracing.dk
Telefonnummer: 71600660

 

OBS. Grundet Covid-19 situationen og mangle på råvare, vil der forkomme længer leverings tid på bestilte vare. 7+ dage 

Ved hjemtagelse af vare fra udlandet, kan der være flere ugers ventetid. Dette accepteres ved køb. Ventetid anerkendes ikke som et gyldigt argument for annulering af ordren. Da motorsport produkter ikke betragtes som en normal daglig vare, men derimod special hjem bestilt vare, fra lande som usa, kina, italien, spanien, portugal osv.

 

 OBS. GRUNDET STIGENDE FRAGT PRISER OG OMKOSTNINGER PÅ BRÆNDSTOF, KAN DER VÆRE LÆNGER LEVERINGS TID OG STIGENDE FRAGT OMKOSTNINGER DER IKKE ER OPLYST I WEBSHOPPEN. DA DER ER DAGLIGE ÆNDRINGER PÅ FRAGT. VI TAGER FORBEHOLD FOR DISSE ÆNDRINGER.

 

Betaling

 

Dankort, Visa, American Ekspress, Mastercard 

Ved special hjembestilte vare skal varen altid forudbetales via dankort, visa, mastercard, bank overførelse eller Mobilpay.
 
Fragt

Gls forsendelse, incl forsikring.


Afhentning på Firma adressen er muligt. 

1. Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  Dette gælder ikke special bestilte vare og special hjemtaget vare, se afsnit 3. Alle motorsport realiteret vare betragtes som special vare.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. 
 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@starracing.dk  
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.


Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder dit køb.

 

2. I brug tagelse / garanti
Alle vores vare betragtes som motorsport relateret vare der udsættes for ualmindelig hårde påvirkninger og ualmindeligt slid.  Derfor ydes derfor ingen garanti på motorsport produkter. Under motorsport menes kart, rally, banesport, drift, og andet kørelse på lukket arealer.  

 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, OBS!! Har du 14 dage til at retunere din vare tilbage til os. Dette gælder ikke for special hjemtaget vare, se afsnit 3.  
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
 
Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for Racing bure, Sæder, karosseri produkter osv.

 

3. Ingen fortrydelses ret.
Special hjem bestilte vare med varieret størrelser, farver og datomærkerede vare tages ikke retur og der er ingen fortrydelses ret på disse vare. Ligeledes er gældende for vare hjemtaget fra udlandet og externe leverandør. Herunder hjelme, sæder, racerbure, køredragter, køresko, kørehandsker, atl fuel cells og alle motorsport relateret produkter. Ved disse bestillinger kan købs aftalen ikke fortrydes. Dog kan der i undtagelses vis indgåes en aftale, mod betaling af fragt udgifter og en discound på -25% på varen, ved tilbagetagelse. Da vi skal stokke varen på vores lager.
 Så snart du har afgivet din bestilling i shoppen er bestilling bindende og du har som køber accepteret vores betingelser for køb og salg.


 
4. Tilbagebetaling af købsbeløbet
Dette kan kun ske ved normal vare, her under ikke special hjemtaget vare. Se afsnit 3. Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer betalinger modtaget fra dig, foruden leveringsomkostninger.  Da vores vare hjemtages uden for dk, refunderes fragt omkostninger ikke. Der er i forbindelse med hjemtagelse af vare uden for dk fordyrende fragt omkostninger. 
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:
Starracing ApS
Mellemvej 17

6430 Nordborg
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Du kan os aflevere varen i vores forretning. 

 

5. Reklamationsret
OBS!!! Der ydes ingen reklamations ret på vare der anvendes til motorsport eller udsættes for hårde belastninger, som ikke betragtes som almindeligt daglig dags brug. 
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. 
 
Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse.

 

Varen sendes til:
Starracing ApS
Mellemvej 17 

6430 Nordborg
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 


Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
 
Personoplysningerne registreres hos Starracing ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på Starracing.dk er Starracing ApS 


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@Starracing.dk

 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 01.09.2021