Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA MobilePay

ATE bremsevæske type 200, 1 Liter

ATE bremsevæske type 200, 1 Liter

179,00 DKK


DOT 4 (Synthetic) er en højkvalitets universalbremsevæske til alle hydrauliske skive- og tromlebremsesystemer.

 

Gefahrenhinweise

 

 

 

Fare | Kan forårsage let øjenirritation. I tilfælde af kontakt med øjnene skylles straks med rigeligt vand. Kontakt en læge, hvis irritationen fortsætter. Indeholder polyalkylenglycolether og ester. Ved indtagelse søg straks læge og vis emballagen. Vask hænder efter brug. Sikkerhedsdatablad tilgængelig på anmodning for professionelle brugere.

Hygroskopisk

Bremsevæsker er hygroskopiske: det betyder, at de absorberer vand, der kondenserer gennem rør eller beholdere. Racerbremsevæsker siges at være meget hygroskopiske. De når derfor meget hurtigere det våde kogepunkt, og hvis de kun bruges på racerbanen, bør de i nogle tilfælde udskiftes efter hver brug.

Tørkogepunkt

Bremsevæsken omtales som "tør", når den er ny. Tørkogepunktet er den temperatur, hvor bremsevæske begynder at danne damplåse, når det er nyt.

Vådt kogepunkt

Bremsevæske omtales som "våd", hvis den har absorberet 3,5 % vand i løbet af sin livscyklus. Over denne værdi skal bremsevæsken udskiftes. Så det våde kogepunkt er den temperatur, hvor bremsevæsken begynder at danne dampbobler, når den er brugt op.

Hvorfor skal damplåse undgås?

Der dannes dampbobler i bremsen, hvis temperaturen er for høj. Bremsevæske er næsten inkompressibel. Luftbobler kan derimod komprimeres, når pedalen trykkes ned. Dette viser sig som en "blød pedal".


Model/Varenr.: 360022
stk.
  • Billig fragt
  • Personlig kunde service
  • Pris garanti